27.02.2017

Mye har skjedd siden den forrige oppdateringen. Blossi fra Stall Kjersem og Ask fra Tresjord er solgt. Hera fra Liene er kjøpt inn til rideskolen. Vaka fra Isdal er byttet i en ung hoppe ved navn Tindra fra Sævelund.

Denne vinteren har ikke vært av de beste. Det har vært hardt, vått og glatt. Snøen kom ikke før i februar og ble tatt imot med glede. Nå begynner det å bli mildere og vi ønsker oss VÅR.

Det blir en fantastisk tid fremover!

 

14.11.2016

Endelig! Nå er den nye hjemmesiden oppe og går. Her vil du finne det du trenger for å melde deg på de forskjellige aktivitetene. Send gjerne en e-post til mena-malene@hotmail.com hvis det er noe du lurer på.

Ha en strålende vinter!

 

 

18.10.2016

- Denne oppdateringen er dedikert til mine fine, flinke små. De unge og håpefulle. Disse driver meg ekstra mye til å holde på med det jeg gjør. Usikre smil, bein som ikke når nedforbi salkappen, små hyl av ren skjær begeistring og de største klemmene i verden når de har gitt deg tilliten bare ett barn kan gi deg. Gjennom tiden som intruktør har jeg hørt de rareste gloser, tørket tårer og overvunnet redsel – sammen med dem. Jeg har fått tegninger av hester som mer eller mindre ligner på flekkete kuer, kjærlighetserklæringer ut av en annen verden, de har stått timevis på kjøkkenet og laget “hestekjeks”, skreket av full hals om vi kan “gallupulere” snart og noen dukker opp en halvtime før tiden bare for å stå å lukte inne i stallen fordi de "elsker hester!"

Foreldrene til disse fantastiske barna gjør dem en tjeneste. Det er ingen myte at hestemennesker blir bedre ledere og kan ta bedre vare på seg selv. Jeg er evig takknemlig for at mine foreldre ga etter for mitt evige gnål om hest før de egentlig burde, og jeg regner med at de ikke angrer i ettertid.

Tusen takk for at jeg får den tilliten dere gir meg!

Raudur3.jpg